Aktivering i digitala och sociala medier

DIGITALA & SOCIALA MEDIER

Vissa kampanjer har som enda syfta att aktivera en social kanal och nästan alla kampanjer har någon form av aktivering på sociala medier. Oavsett vilken form ordnar vi allt ifrån produktion av det material som ska visas till att konceptualisera hela kampanjer.

SOCIALA MEDIER-KAMPANJER
Vi vet hur en effektiv digital kampanj är utformad och hur den ska genomföras för att uppnå era målsättningar. Oavsett om det handlar om att höja varumärkeskännedomen, öka engagemang och interaktioner, driva trafik till specifika kanaler eller bara skapa debatt.

WEBBPRODUKTION
Vissa kampanjer behöver en kampanjsida för att hålla ihop allt. Vi gör produktionen inhouse och kan bygga allt ifrån en enkel statisk landningssida till mer avancerade sidor som interagerar med gästen både innan, under och efter arrangemanget. 

BLOGGREGISTER
Är ni intresserade av ett PR-utskick för att uppmärksamma en produkt/tjänst lite extra har vi de rätta medlen för att genomföra en lyckad kampanj. Vi hjälper er med alltifrån planering och logistik till genomförande samt har ett gediget bloggregister att jobba utifrån.

DIGITALA & SOCIALA MEDIER
Sociala medier-kampanjer
Webbproduktion
Bloggregister

Läs mer →